HAIO

Onze praktijk is erkend als opleidingspraktijk door het Universitair Huisartsencentrum. Dat wil zeggen dat wij gedurende korte periodes stagiairs in onze praktijk begeleiden. Bovendien wordt er jaarlijks een HuisArts-In-Opleiding geselecteerd die gedurende één of twee jaar de praktijk komt versterken.

De HAIO bezit een diploma van arts na de zeven jaar durende geneeskundestudies. Om erkend te worden als huisarts specialiseert de HAIO zich gedurende twee jaar in de huisartsengeneeskunde. De HAIO wordt in alle aspecten van het huisartsenberoep ingeschakeld. Hij heeft een eigen kabinet, spreekuren, huisbezoeken, wachtdiensten, e.d.

Dankzij dagelijks overleg en wekelijkse vergaderingen blijven alle artsen op de hoogte van de bedrijvigheid van de HAIO. Zijn de afspraken van uw huisarts volzet? Dan kunt u steeds met een gerust hart terecht bij de HAIO.

Vanaf 1 september 2017 is Dr. Debbie Waelkens gestart als nieuwe HAIO in onze praktijk. Zij zal bij ons werken tot ten minste augustus 2019. Wij wensen Dr. Alexander Parmentier te bedanken voor zijn inzet voor de praktijk en de patiënten gedurende het afgelopen jaar. Het was fijn om met hem samen te werken. Voor zijn verdere carrière wensen we hem heel veel succes toe!