Raadplegingen

VR = vrije raadpleging van 8 tot 10 uur — AFS = raadpleging op afspraak — HB = huisbezoekDr. Ine Lefevre Dr. Bieke Vandenbroucke Dr. Joris Verbreyt Dr. Debbie Waelkens
maandag VM VR VR HB AFS
NM HB AFS HB/AFS HB
AV AFS AFS AFS
dinsdag VM AFS VR VR
NM HB/AFS HB
AV AFS AFS
woensdag VM VR AFS AFS
NM HB AFS HB
AV AFS AFS
donderdag VM AFS HB VR
NM HB HB/AFS AFS
AV AFS AFS
vrijdag VM VR AFS VR
NM AFS AFS AFS AFS
AV afwisselend op afspraak
zaterdag VM afwisselend op afspraak

Tijdens de voormiddag kunt u naar de vrije raadplegingen komen of op afspraak. Op maandagvoormiddag zijn er enkel vrije consultaties.

's Avonds en op zaterdagvoormiddag werken wij op afspraak om de wachttijd voor u beperkt te houden. Zo kunnen we ook voldoende tijd nemen voor uw vragen en bezorgdheden. Het is zeker de bedoeling dat u de dag zelf nog bij ons terecht kunt. U kunt ons de hele dag bereiken.

Uitstrijkjes afnemen, wratjes behandelen met stikstof, het verwijderen van huidgezwelletjes of een niet dringend elektrocardiogram nemen, gebeuren bij voorkeur op afspraak. Het zijn meestal onderzoeken die iets langer duren en zo de wachttijd van de andere patiënten vergroten.

Het werken in de consultatieruimte biedt enkele belangrijke voordelen. Het medisch dossier is bij de hand, alle nodige materiaal is voorhanden en het onderzoek kan gebeuren in perfecte omstandigheden. Daarom onze vraag naar u: kom op raadpleging of op afspraak als het enigszins kan.

Huisbezoeken worden zo veel mogelijk voorbehouden voor minder mobiele patiënten en zwaar zieke patiënten/kinderen. Gelieve deze tijdig aan te vragen, bij voorkeur voor 12u.

Gelieve afspraken op zaterdag tijdens de week aan te vragen, of de ochtend zelf tussen 8u en 10u. Als de afspraken voor zaterdagochtend volzet zijn, verwijzen wij u graag door naar de wachtdienst via het nummer 1733. Op zaterdag kunnen om praktische redenen geen huisbezoeken aangevraagd worden.

Wenst u een afspraak voor een nuchtere bloedname, dan kan dit elke voormiddag (behalve op maandag).